Online

In de online workshop wordt een praktijk gerichte een op een uitleg gegeven. De deelnemer is daarna in staat om zelf mnemonics toe te passen voor willekeurige informatie en getallen combinaties. Naast een korte introductie over de verschillende bestaande methodieken wordt er direct begonnen met een praktijkgericht voorbeeld. Een korte bondige uitleg volgt en daarna wordt er samen met een meester en ervaren beoefenaar in het diepe gesprongen. De cursist is direct in staat om een grote hoeveelheid abstracte informatie moeiteloos te onthouden. Door ezelsbruggetjes te maken wordt ontastbare informatie omgezet in evocatieve en tastbare beelden. Hierdoor is het makkelijk te onthouden. Anderhalf uur later kan de techniek al worden toe gepast op de gewenste informatie. Deze kan dan worden gebruikt om eigen data te memoriseren. Een snelle, doeltreffende en eenvoudige manier dat het principe om zet in een succesvolle ervaring.

Niveau:

Deze online cursus is een introductie in mnemonics. Het is dus uitermate geschikt wanneer er nog geen ervaring is met memorisatie technieken. Indien er al een geheugen pad, paleis of andere techniek gebruikt wordt dan zal de cursus zich richten op de al reeds gekozen memorisatie techniek. Geef dit van te voren aan alstublieft. De tijd kan dan besteed worden aan het doelgericht overhoren van de reeds gememoriseerde informatie. Stuur deze dan van te voren toe en er wordt een maatwerk voorstel geretourneerd.

Prijs:

De kosten voor de workshop bedragen : Euro 695,- . Dit is inclusief studie materiaal en memorisatie spiekbrief. De spiekbrief is ook te gebruiken als demonstratie om andere te verbazen met de opgedane techniek.

Vragen of direct boeken?

Vul het onderstaande formulier in om vrijblijvend contact op te nemen of een cursus in te plannen.Velden met * zijn verplicht in te vullen.