Op locatie

Ervaren magicians welke mnemonics beheersen workshops op locatie. Geschikt voor groepen tot 30 deelnemers maximaal. Op een zeer vermakelijke manier worden de deelnemers geïntroduceerd in de wereld van mnemonics. De demonstratie van memorisatie technieken en illusies gebaseerd op mnemonics zullen een bron van inspiratie zijn. Vervolgens springen zij met de deelnemers hand in hand in het diepe. Spelenderwijs worden associaties gelegd tussen abstracte informatie en betekenisvolle beelden. Het ontastbare wordt hiermee geconcretiseerd. Zeker wanneer er dagelijks veel wordt gewerkt met cijfers, symbolen of andere anorganische vormen zal het gebruiken van mnemonics een zeer welkome techniek zijn. Het maakt de stof die tot zich moet worden genomen eenvoudiger en memorabel. Grotere cognitieve capaciteit tot onthouden wordt zeer eenvoudig door de participanten bereikt. Dit komt omdat het lesmateriaal zo gemaakt is dat iedere stap een logisch gevolg is van de vorige. Mnemonics is de kunst van het vereenvoudigen. En dat vind u terug in de workshop.

Tijd:

De duur van de workshop bedraagt anderhalf uur. Als eerste kennismaking is langere tijd dan deze contraproductief.

Prijs:

Kosten van de workshop bedraagt Euro 1995,-. Er kan dus voor slechts Euro 66,50 per persoon al worden deelgenomen bij het maximale aantal participanten. Dit is inclusief de persoonlijke begeleiding van twee ervaren beoefenaars en oefen/studie materiaal. Alle deelnemers ontvangen een memorisatie spiekbrief die tevens kan worden gebruikt om andere te verbazen met de nieuw opgedane techniek.

Extra:

Een uitgebreidere workshop van twee maal anderhalf uur behoort ook tot de mogelijkheden. In de tweede helft zal dan dieper worden ingegaan op andere methodieken welke de cursist de mogelijkheid geeft later nog een eigen gekozen pad te volgen. Bij aanvraag van deze workshop wordt een maatwerk voorstel geretourneerd.

Vragen of direct boeken?

Vul het onderstaande formulier in om vrijblijvend contact op te nemen of een cursus in te plannen.Velden met * zijn verplicht in te vullen.